Michael:

“We wilden graag de breedte van het huis meer gebruiken.”

DE KLANT VERTELT…

Michael Neijs, organisatieadviseur, en Marije Neijs, GZpsycholoog, wonen met hun twee dochtertjes in Haaksbergen. “We kenden Johan Bos keukens al van naam”, vertelt Michael Neijs. “Onze buren en een goede vriend kochten hun keuken bij hem, zo zijn we gaan kijken.”

HOE VERLIEP HET PROCES?

“We wilden in onze twee-onder-een-kapwoning uit 2004 een betere scheiding aanbrengen tussen woonkamer en leefkeuken”, schetst Michael. “We hebben een uitbouw gemaakt met een schuifpui en ook de deur van de bijkeuken verplaatst.

DE KLANT VERTELT…

Michael Neijs, organisatieadviseur, en Marije Neijs, GZpsycholoog, wonen met hun twee dochtertjes in Haaksbergen. “We kenden Johan Bos keukens al van naam”, vertelt Michael Neijs. “Onze buren en een goede vriend kochten hun keuken bij hem, zo zijn we gaan kijken.”

HOE VERLIEP HET PROCES?

“We wilden in onze twee-onder-een-kapwoning uit 2004 een betere scheiding aanbrengen tussen woonkamer en leefkeuken”, schetst Michael. “We hebben een uitbouw gemaakt met een schuifpui en ook de deur van de bijkeuken verplaatst.

Michael:

“We wilden graag de breedte van het huis meer gebruiken.”

the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-5
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs
the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-5
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs

“Het lange aanrechtblad is heel praktisch met de kinderen als ze cakejes willen bakken”

the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-4
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs
the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-3
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs
the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-2
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs
the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-4
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs
the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-3
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs
the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-2
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs

Onze vorige keuken was een L-vormige keuken met bovenkastjes; in de nieuwe situatie wilden we graag de breedte van het huis meer gebruiken. Een kookeiland is heel mooi, maar je bent ook gelijk je ruimte kwijt. En wij wilden vooral ruim zitten. Maar welke keukenopstelling dan het meest ideaal was, dat wisten we niet. Daar heeft Johan Bos ons heel goed mee geholpen. Hij tekende uit de hand mee en
deed op die manier een aantal ideeën aan de hand.”

WAAR ZIJN JULLIE EXTRA BLIJ MEE QUA KEUKEN EN BEGELEIDING?

“Het maatwerk maakt dit tot een unieke keuken”, stelt Michael. “Behalve mooi is de keuken ook prettig in gebruik. Dat merken we elke dag. De visgraat achterwand steekt heel fraai af, zonder dat het teveel aanwezig is. We hebben veel werkruimte: het aanrechtblad is meer dan vier meter lang en extra diep. Heel praktisch met de kinderen als ze cakejes willen bakken.” De familie Neijs wilde graag een mooie houtstijl en vond die bij Johan Bos. “Hij liet ons planken zien, gemaakt van eikenhouten balken, met veel kleurverschillen en een hele mooie structuur. De nerf loopt door over de laden; je ziet dus dat het één plank is.” Ook het complete pakket aan diensten bij Johan Bos is de familie Neijs goed bevallen. “En dat er alle tijd voor ons genomen is. We voelden ons gehoord.”

the-kitchen-architects-showroom-johan-bos-keukens-klantverhaal-1
Johan Bos Keukens | Fam. Neijs

Michael:

“Johan Bos heeft alle tijd voor ons genomen; we voelen ons gehoord.”

Meer lezen over deze prachtige keuken van de Fam. Neijs?
Haal het prachtige Stylebook op bij Johan Bos Keukens te Haaksbergen.