Gaggenau

Keuken zonder concessies

De keuken is het hart van het huis met de apparatuur als ziel. De focus in de vrije tijd ligt steeds meer op het koken. De voorbereiding, het genieten en het nabespreken vindt steeds vaker plaats in één en dezelfde ruimte. Om dit te bewerkstelligen werkt Gaggenau samen met professionele chef-koks. De kok moet zich immers bekommeren om het gerecht en niet om de apparatuur. Als thuiskok kunt u met de Gaggenau apparatuur met een extra oog voor kunst en detail professionele resultaten behalen.

kitchen-architects-keukens-leveranciers-GAGGENAU-3
GAGGENAU

Vakmanschap boven alles bij Gaggenau. De vakmensen controleren iedere stap in het productieproces op imperfecties en gebruiken. De constante kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat de reputatie hoog blijft. De keuken van nu vraagt om op maat gemaakte apparatuur die met elkaar samenwerkt. Uw designstatement komt tot uiting met de apparatuur van Gaggenau.

‘We doen dingen op een bepaalde manier, niet om indruk te maken of op te vallen, maar omdat dat is wat nodig is voor perfectie.’ – Sven Baacke, Head of Design bij Gaggenau

Gaggenau

Keuken zonder concessies

De keuken is het hart van het huis met de apparatuur als ziel. De focus in de vrije tijd ligt steeds meer op het koken. De voorbereiding, het genieten en het nabespreken vindt steeds vaker plaats in één en dezelfde ruimte. Om dit te bewerkstelligen werkt Gaggenau samen met professionele chef-koks. De kok moet zich immers bekommeren om het gerecht en niet om de apparatuur. Als thuiskok kunt u met de Gaggenau apparatuur met een extra oog voor kunst en detail professionele resultaten behalen.

kitchen-architects-keukens-leveranciers-GAGGENAU-3
GAGGENAU

Vakmanschap boven alles bij Gaggenau. De vakmensen controleren iedere stap in het productieproces op imperfecties en gebruiken. De constante kwaliteitscontrole zorgt ervoor dat de reputatie hoog blijft. De keuken van nu vraagt om op maat gemaakte apparatuur die met elkaar samenwerkt. Uw designstatement komt tot uiting met de apparatuur van Gaggenau.

‘We doen dingen op een bepaalde manier, niet om indruk te maken of op te vallen, maar omdat dat is wat nodig is voor perfectie.’ – Sven Baacke, Head of Design bij Gaggenau

Kristalhelder design

Een zeer indrukwekkend apparaat is de vrijwel onzichtbare glass downdraft van Gaggenau uit de 200 serie. Met deze sublieme oplossing heeft u nooit meer een afzuigunit in het zicht en de geuren komen niet openlijk uw ruimte in. Tijdens het koken verschuift het glaspaneel omhoog uit het werkblad en zuigt krachtig en geruisloos dampen af. De guided-air technologie vangt alle damp op achter het glazen paneel.

NEXT LEVEL koelen

Een volledige koelwand is de norm bij Gaggenau. Volledig geïntegreerd, ingebouwd, met een modulair aanbod aan koelapparatuur, zoals koelkasten, vrieskasten, de combinaties hiervan en een uitgebreide wijnklimaatkast. Deze mogen niet ontbreken in het architectonische statement. De koelapparatuur uit de Vario 400 serie is volledig weg te werken en dit zorgt voor een naadloos en bovenal minimalistisch effect. Duw op de deur en die opent automatisch. Binnenin is warme witte ledverlichting te zien zonder schittering, wat zorgt voor zacht en discreet licht.

Kracht van stoom

De 200 en 400 serie combi-stoomovens zijn verfijnd. Deze hoogwaardige combi-stoomovens bieden u automatische programma’s aan met een nauwkeurige temperatuurregeling en een automatisch reinigingssysteem. Deze nieuwste combi-stoomovens zijn uitgerust met een vergrote binnenruimte voor een uitmuntend resultaat.

Wilt u meer weten over deze apparatuur? Meer informatie en de laatste trends vindt u hier op de website van Gaggenau. Maak hier een afspraak bij een Kitchen Architect om de apparatuur van Gaggenau in het echt te komen bewonderen.